maanantai 16. toukokuuta 2011

Rehtori Esa Kukkasniemi kertoo suomalaisesta opetuksesta maailmalle

Esa Kukkasniemi avaa rehtorin
näkökulmaa haastattelussa.
Kanadalainen englannin opettaja Vicky Loras törmäsi suomalaisiin rehtoreihin ja opettajiin Twitterissä, mm. #finnedchat-aiheisessa keskustelussa. Hän haastatteli eilen blogissaan Esa Kukkasniemeä, joka on Jokikunnan koulun entinen rehtori ja on juuri aloittanut Vuorenmäen oppimiskeskuksessa (jota ei vielä oikein netissä näykään; katsotaan mitä Esa saa aikaan). Tässä on Vickyn ja Esan luvalla vapaa käännös haastattelusta. Voit seurata suomalaisten rehtorien visertelyä rehtorit-listan kautta tai Rehtorit visertävät -uutislehdessä.

English summary: This is a Finnish translation of Vicky Loras' interview with Esa Kukkasniemi, published by permission. You can follow Finnish principals on Twitter through the "rehtorit" twitter list or on paper.li. (both English and Finnish to be expected).

maanantai 2. toukokuuta 2011

Osallistu some-esimerkkien keräämiseen kirjan uuteen painokseen

Oletko yhdistänyt sosiaalista mediaa ja opetusta? Olivatko tulokset hyviä, huonoja, mielenkiintoisia, masentavia? Kirjamme toiseen painokseen keräämme runsaasti käytännön esimerkkejä verkosta. Voit auttaa tätä työtä kertomalla omasta tai löytämästäsi tapauksesta.